Paranormale Activiteiten

Informatie over Entiteiten/GeestenEntiteiten, ook wel geesten of zielen genoemd, zijn overleden personen die soms nog op aarde blijven hangen.

Het kan verschillende oorzaken hebben waarom ze hier nog blijven. Zo kan het zijn dat de persoon (of personen) niet durft over te gaan
of dat het zijn tijd nog niet was om te overlijden.

Hier volgen een aantal van de mogelijke oorzaken met een korte uitleg:

Nabestaanden zijn er te veel mee bezig:
De nabestaanden zijn nog te veel met het overlijden van de persoon bezig. Hierdoor wordt de persoon niet losgelaten en kan de overleden persoon het zelf ook
niet loslaten. Hierdoor zal de entiteit op een bepaalde manier aanwezig blijven, wat voor beide kanten erg moeilijk is.De entiteit heeft het gevoel dat zijn doel op aarde nog niet is bereikt:
Ze willen dan graag mensen beschermen, zoals familieleden, een goede vriend of vriendin, kennissen en/of andere personen die hen dierbaar waren.
Soms willen ze ook nog iets kenbaar maken, bijvoorbeeld wat er met hem of haar is gebeurd. Zo kunnen er uiteraard nog meer redenen zijn waarom ze
het gevoel hebben dat hun doel nog niet bereikt is.Niet eens zijn met de dood & Niet weten dat ze dood zijn:
Het leven is iets waar iedereen iets moois van mag maken, maar een ongeluk, een misdrijf of een ernstige ziekte, is iets wat je zomaar kan overkomen.
Plotseling overlijden kan ervoor zorgen dat entiteiten het niet eens zijn met hun dood. Ze hebben het gevoel dat ze nog altijd iets op aarde moeten doen.

Het komt ook regelmatig voor dat entiteiten niet weten dat ze dood zijn. Dat noemen ze ook wel een "residu" geest.
Dit kan gebeuren door een ongeluk, zoals bijvoorbeeld bij een brand. Ze moesten vluchten voor een brand, hebben het niet gehaald en zijn daardoor
komen te overlijden. Ze blijven in een soort van tijdcirkel hangen en beleven de gebeurtenis telkens weer opnieuw.Zomaar:
Sommige geesten zijn wel overgegaan, maar komen nog steeds wel eens een kijkje nemen. Het kan verschillende redenen hebben waarom zij dit doen.
Het kan een oude bewoner zijn die in het huis is overleden. Familieleden waar je een goede band mee hebt gehad en je dierbaar waren.
Ze vinden het soms gewoon fijn om even in de buurt te zijn.De angst van de mens:
Mensen denken bij de aanwezigheid van een entiteit vaak dat ze slecht zijn. Dit is echter over het algemeen niet het geval.
Het waarnemen van geesten maakt mensen bang. Dit komt mede door de eerste reactie van de mens voor het onbekende.

Wat ook een rol speelt, zijn de paranormale films die gemaakt worden. Daarin wordt veel trucage gebruikt om alles zo spannend mogelijk te laten overkomen.
Dit is gewoon zonde. Zo worden mensen misleid en hebben ze al snel angst voor het Paranormale.Het zien en aanvoelen van entiteiten:
Het zien van entiteiten kan op verschillende manieren. Dat kan middels orb-verschijningen (lichtbollen), schim-verschijningen en gedaantes.
Het aanvoelen van entiteiten is ook op verschillende manieren mogelijk. Bijvoorbeeld koude luchtstromen, geluiden, dingen die bewegen, TV's/lampen
die ineens aan- of uitgaan,
het gevoel van bekeken te worden maar ook aparte geuren (meestel oude geuren).Verschillende entiteiten:
Er bestaan verschillende entiteiten, namelijk positieve en negatieve. Positieve entiteiten zijn, om het zo maar te noemen, de normale entiteiten.
Ze kunnen soms ook wel eens negatief aanvoelen, maar dat komt dan door de boosheid die zij met zich meedragen.

Bij negatieve entiteiten spreken we over demonen. Dit zijn heel slechte energieën die niet van menselijke aard zijn.
Deze kunnen het leven van een mens zeer beïnvloeden. Zij kunnen een lichaam overnemen en deze toe zetten tot gewelddadige dingen.
Symptomen van een demon zijn: Bijten en krabben, aan de haren getrokken worden, bewegende objecten, vieze vreemde geuren,
bekenden stemmen nadoen van familie, vrienden of kennissen.
Dit komt gelukkig niet heel veel voor in Nederland.
Dit gebeurt vaker in de Oost-Europese landen.

Entiteiten/Geesten verschijningen op foto'sEntiteiten zijn in verschillende vormen of kleuren waar te nemen. Wij doen al sinds 2005 onderzoek naar Paranormale activiteiten of te wel Ghost Hunting.
In de afgelopen jaren hebben we al een aantal mooie entiteiten/geesten kunnen vastleggen.

   

Click! Click! Click! Click! Click!
Click! Click! Click! Click! Click!
Click! Click! Click! Click! Click!

Op de foto's kunt u zien dat er verschillende soorten verschijningen van entiteiten zijn. In verschillende kleuren en gedaantes.
Dit zijn een aantal van onze mooiste fotoregistraties van entiteiten. Het komt zelden voor dat je een entiteit op foto vastlegt.
Het ligt er vaak aan hoe sterk de entiteit aanwezig is op dat moment.

De meest voorkomende verschijningen op foto's zijn “orbs” (ook wel lichtbollen genoemd) en “energievelden ” (ook wel krachtvelden of ecto-mist genoemd).

Deze pagina wordt regelmatig bijgehouden en zal worden aangevuld als we weer een mooie verschijning hebben vastgelegd.Gezicht-verschijning en een schim-verschijning op de film opnames
Dit is een hele mooie gezicht-verschijning van klein meisje die rondspookte in huis.
Ze was heel sterk aanwezig bij het huisonderzoek in Gingelom. Ze werd ook vaak waargenomen en gevoeld door de bewoners van het huis.

Bij de 2e die is gemaakt in een voormalige gesticht. Op deze filmpje zie je het begin van een schim-verschijning verschijnen.
We voelde toen ook kauwde windvlagen en een drukkend gevoel. Dit was duidelijk het mooie resultaat.