Paranormale Activiteiten

Films van onze Paranormale onderzoeken van Seizoen 9 in 2018Seizoen 9 was weer een interessant mooi seizoen. We hebben weer verschillende mooie locaties mogen onderzoeken.
Met huisonderzoeken was het rustig dit seizoen. Zo zijn we dit seizoen ook weer benaderd door verschillende media.
We hebben een item gemaakt met Gordon, met zijn progamma Gordon in wonderland.
Zo ook omroep Gelderland is met ons mee op pad geweest, de locatie was het voormalige Maria school in
Arnhem, waar omroep Gelderland in gevestigd zit.

Het was weer een mooie seizoen, we zijn weer heel benieuwd wat ons volgend nieuwe seizoen 10 2019 te wachten staat.

De pagina van de mooie momenten filmpjes Bekijk ze hier!

Onderzoek films Seizoen 2 t/m 9 en ons nieuwe Seizoen 10 (2019)
(klik op èèn van de seizoen logos)

 • Paranormaal huisonderzoek Rockanje

  Het PA-Team was opnieuw benaderd door het gezin uit Oostvoorne waar we in 2015 al eerder waren.
  Ze wonen nu tijdelijk in de woning van de overleden moeder van bewoner William. Ze willen dit huis misschien gaan overnemen
  om daar definitief te gaan wonen.

  Maar sinds ze hier tijdelijk wonen, gebeuren er onverklaarbare dingen in huis. De bewoners voelen zich snel moe en geïrriteerd.
  Ook misplaatsen zij hun spullen. Er hangt een nare sfeer die door de bewoners wordt opgepikt. Ook zien zij orb's en schimmen.
  En het dochtertje die paranormaal gevoelig is, ziet en hoort dit ook. Ze willen de nare sfeer graag uit huis en de rust laten wederkeren.

  Het Paranormaal onderzoek was zeer interessant. Onze mediums Maria en Cindy kregen veel door. En werd door de bewoners bevestigd.

  Zo hadden we ook weer contact met het kleine entiteit het meisje. Ze is de ongeboren ziel van het dochtertje van de bewoonster van het huis.
  Eigenlijk zou dat het oudere zusje van hun dochtertje zijn geweest. Een zeer interessant Paranormaal huisonderzoek weer!.


  Paranormaal onderzoek Ziekenhuis Groen

  Teamleider Maarten en Senior onderzoekster Juanita hebben samen een Paranormaal onderzoek mogen verrichten in een tijdelijke leegstaande Ziekenhuis.
  Hiervoor hebben wij toestemming gekregen om het pand te mogen betreden.

  Omdat we bij dit onderzoek maar met zijn tweeën waren hebben we ervoor gekozen om één camera vast te zetten op een standaard om zo de hele ruimte te filmen.
  Ook hadden Maarten en Juanita elk een camera bij.

  Na de beginshots te hebben gemaakt zijn we het onderzoek in het mortuarium begonnen. We hadden het apparatuur nog niet eens goed neer
  gezet of we kregen al een signaal via de Parascope. Helaas, de camera's stonden nog niet aan op dat moment. We hebben dat niet kunnen vastleggen.

  Het heftigste was op het IC-afdeling. kwamen binnen en voelden al gelijk soort van een spanningsveld.
  We stelden de apparatuur op, camera's gingen aan en we begonnen met onze tweede sessie. We hoorden hier en daar geluiden, zoals tik en bonk geluiden.
  We wiste niet waar het nou precies vandaan kwam. We voelde wel een aantal keer een koude windvlaag langs ons heen gaan.
  De Parascope ging ook een aantal keren af, dit hebben we wel op beeld kunnen vastleggen en zelfs op de foto.

  Het was een heel interessant Paranormaal onderzoek!.


  Paranormaal onderzoek voormalige Mariaschool

  Het PA-Team had een hele interessante locatie die ze graag wilde gaan onderzoeken. Het voormalige Mariaschool in Arnhem. Deze school staat bekent als één
  van de top 5 spooklocaties van Nederland. En dat maakte het voor ons zeer interessant.

  Het pand zelf is in beheer van omroep Gelderland. Zelfs zij hebben bepaalde ervaringen opgedaan. Zoals vreemde geluiden gehoord, bepaalde geuren die ze
  niet konden verklaren, schaduwen die gezien werden ect. Naar shots en het interview gedaan te hebben, hebben we de groep verdeelt in twee groepen.
  We besloten omstebeurt te gaan onderzoeken omdat het pand nogal gehorig is. Zo was het ook voor omroep Gelderland het fijnste werken om ons te kunnen volgen.

  Helaas hebben we deze avond niet echt veel speciaals meegemaakt. Het was meer het aanvoelen, en soms het waarnemen van Paranormale activiteiten.
  Beide mediums van de teams kregen soms wel contact met verschillende entiteiten, maar toch bleven ze op afstand!!.