Paranormale Activiteiten

Laaste Vervolg Paranormaal onderzoek Villa S (B)

Het verslag laatste vervolg Paranormaal onderzoek Villa S (B)

Het PA-Team is voor de 3e keer teruggegaan naar Villa S in België. We hadden deze locatie al twee keer bezocht, waarbij het beide keren er heftig aan toeging.
Vooral ons tweede bezoek aan deze Villa was heftig. Alle apparatuur ging af, er werden schimmen waargenomen en voetstappen gehoord. Een heftig avondje dus!

Het zat ons niet lekker dat we toen wederom de naam Laura doorkregen en er vaak om hulp werd geroepen op de EVP-opnames.
We wilden graag deze entiteit helpen, dus zijn we teruggegaan om haar naar het licht te begeleiden. Ons medium van deze avond was trance medium Maria.

Toen we dit ingepland hadden, gebeurden er vreemde dingen thuis bij de teamleden die mee zouden gaan.
We waren dus benieuwd wat ons dit keer te wachten stond.Het Paranormaal onderzoek

We kwamen aan bij de Villa S. De spanning die we de vorige keer aanvoelden, was er niet. We begonnen met het maken van een aantal shoots en het doen
van een interview met het team. Daarna plaatsten we de apparatuur.

Medium Maria kreeg al verschillende dingen door. Zo ook een jonge vrouw en een vaderfiguur.
We wachtten af of we weer signalen door zouden krijgen of zelfs in contact zouden komen. De K2 EMF-meter sloeg ineens uit! We vroegen of ze het nog een keer
kon laten uitslaan, maar helaas gebeurde dat niet meer.

We gingen net als de vorige keer weer op de trap zitten en een EVP ghost box sessie doen. We stelden vragen die moeizaam werden beantwoord.
We stelden ook vragen over een moord. Daarop kregen we toch wel een aantal duidelijke antwoorden. We zijn benieuwd of we, tijdens het naluisteren van de
opnames, horen wat er precies gezegd is. Ook hoorden we tijdens de sessie een soort van zuchten. Dat was ook heel vreemd.

We hoorden boven weer voetstappen en geschuifel, maar het kwam of durfde niet dichter bij ons te komen.
Medium Maria zag een schim staan en vroeg of het dichterbij wilde komen, maar dat gebeurde niet. Het bleef op afstand.

Terug in de hal sloeg de K2 EMF-meter meerdere keren uit. Zelfs helemaal tot in het rood! Op dat moment hield Maarten de Rem-pod bij de plek
die toen ook heel even uitsloeg. Een mooie bevestiging was op dat moment dat medium Maria een schim achter ons langs zag gaan.
Dat verklaarde dus die signalen.

Het leek er sterk op dat het om ons heen was. Daarom besloten we om een kring te maken en te proberen om ze naar het licht te begeleiden.
Dat was van korte duur. De entiteit die in het licht stapte, kwam weer terug. Het wil niet weg daar, maar waarom?? Tja, daar kwamen we zelf ook niet achter.

We besloten om een stilte-sessie te doen. We hoorden boven weer voetstappen en geschuifel.
We hebben ook verschillende foto's gemaakt waarop een heel mooi energieveld is te zien! Dat is wel weer een mooi bewijs.

We deden nog even een EVP ghost box sessie met de Echovox App. Er werden wel dingen gehoord, zoals een klein meisje dat huilde.
Zou het Laura geweest zijn? Dat blijft voor ons een raadsel...

We besloten om het Paranormaal onderzoek te beëindigen. We kregen geen contact meer en ze wilden ook niet naar het licht begeleid worden.Conclusie

Wat wij sterk vermoedden en ook heel duidelijk uit het onderzoek is gebleken, is dat de entiteiten die aanwezig zijn, verbonden zijn met het huis.
Er is iets waar zij zich aan vasthouden en door tegengehouden worden.

Helaas hebben wij ze niet kunnen helpen. Er komt een dag dat ze alsnog het licht zelf mogen gaan betreden.
Want het is dichtbij voor ze, maar de keus is aan henzelf om het los te laten en te gaan.

Bij deze sluiten wij Villa S af. Het was een schitterende locatieResultaten van het laatste vervolg Paranormaal onderzoek

Voor de foto's en EVP en film opnames van het paranormale onderzoek Klik op de link.
(De Resultaten)