Paranormale Activiteiten

Paranormaal huisonderzoek ArnhemHet verslag van het Paranormaal huisonderzoek Arnhem

Het PA-Team kreeg een e-mailtje binnen van een gezin uit Arnhem. Zij hadden last van onverklaarbare gebeurtenissen in hun huis.
Met name de bewoonster en haar zoontje hadden er veel last van.

Ze wilden graag bevestiging van wie het kan zijn en waarom het aanwezig is. Ze hebben zelf wel vermoedens maar willen graag antwoorden.
En hebben daarom het PA-Team ingeschakeld.Het Paranormale onderzoek

Bij aankomst bij de woning, kreeg ons medium Cindy al aantal dingen door. Het voelde niet echt fijn aan in de woning zelf.
We deden als eerst een interview met de bewoners om helder te krijgen wat er precies gaande is in huis. Hierbij is medium Cindy niet aanwezig, zij blijft
blanco voor het Paranormaal onderzoek. Dit om te voorkomen dat ze al informatie van de bewoners mee krijgt, op deze manier blijven haar bevindingen puur.

Na het interview ging het Paranormaal onderzoek van start. We gingen naar de bovenverdieping waarbij we al snel werden aangetrokken door het kamertje
van hun zoontje. Daar begonnen we met de eerste sessie.

Het bleef nog rustig, maar toch voelden we dat we niet alleen waren. En dat er een entiteit dicht bij ons in de buurt aanwezig was.
Medium Cindy werd ook een aantal keren aangeraakt.

We probeerde om het beetje uit te lokken, dit door te zeggen: je bent wel aanwezig maar laat dan ook iets horen of afgaan van de apparatuur.
We kregen ineens een signaal via de Rem-pod, deze ging af. Het bleek een overleden familielid te zijn van de bewoners, een opa van de kinderen.
Deze entiteit was heel sterk aanwezig, want hij communiceerde via de Rem-pod heel sterk terug op de vragen die we stelden. Dat was echt heel mooi en
zeer interessant!

Hij was heel duidelijk aanwezig als bescherming. Zo voelden het ook, het was niet negatief.
We besloten om EVP-sessie te verrichten, daar kwamen verschillende stemmen doorheen, maar helaas niet allemaal goed verstaanbaar.
Wel werd er aantal keren de naam geroepen van het overleden familielid. De opa van kindjes, de vader van de man des huizes. Hierop beëindigde we
deze EVP-sessie

We en gingen naar de slaapkamer van de bewoners om hier verder te gaan met het onderzoek.
Medium Cindy kreeg een heel naar gevoel, het gevoel van bijna een overname. Maar dit liet ze niet toe.
Dit was een hele andere entiteit als waar we daarvoor contact mee hadden gekregen.

De entiteit verplaatste zich de hele tijd. Onderzoeker Yannick-Thom zag een vreemd verschijnsel langs medium Cindy gaan.
Een soort van een energiebron die voor haar cirkelden. Deze entiteit hoort hier niet thuis.
We kwamen er ook achter dat deze entiteit het zoontje triggerd, het zorgt ervoor dat zijn gedrag ineens snel omslaat.

Na een korte pauze besloten we om ons te richten op het zoontje van de bewoners. Hij vond het niet leuk als het licht aan was, op een bepaalde manier
veranderd zijn gedrag dan van lief naar boos. Je kon het aan zijn gezicht en ogen zien, die dan donker werden met grote pupillen.
Dat was duidelijk dat hij op een bepaalde manier werd getriggerd. Het gedrag past niet bij een kind van 3 jaar.

Via onze energie gaven we liefde, dit deden we om te proberen de boze energie weg te krijgen bij het zoontje.
Ook deden we telkens een lamp aan om te kijken hoe hij daarop reageerden. In het begin werd hij boos, maar dat nam naar een tijdje af.
En werd hij rustig en vrolijker. Hij begon ons allemaal te knuffelen en high five te geven.

De liefde die we gaven via onze energie begon te werken. Dit hebben we ook als huiswerk mee gegeven aan de bewoners.
Dat ze dit regelmatig moeten herhalen.

De rust was teruggekeerd en we besloten om het gehele gezin te reinigen met witte salie wierook. Daarna hebben we het hele huis gezuiverd.De conclusie

Er was duidelijk activiteit in huis, zoals een beschermende energie, maar ook een entiteit die er niet thuishoort.
Beschermend waren de overledenen familieleden, zij voelden fijn en positief aan. Ook het contact was heel erg mooi met duidelijke bevestigingen.

De reden dat het zoontje zijn gedrag zo sterk veranderde en het onveilige gevoel op zijn slaapkamer werd veroorzaakt door de duistere entiteit.
Hij triggerde het zoontje op een slechte manier. Gelukkig hebben we het los kunnen krijgen door liefde via onze energie te geven aan hem.

De bewoners moeten dit nu zelf ook regelmatig toepassen, zodat het blijft en de energie om hem sterker blijft dan de duistere energie die aanwezig was.Paranormaal Huisonderzoek film van Arnhem