Paranormale Activiteiten

Paranormaal huisonderzoek Essen BelgiëHet verslag van het Paranormaal huisonderzoek Essen (B)

Het PA-Team kreeg via een Parapsycholoog een cliënt aanboden met een heel heftig verhaal. Deze vrouw schijnt veel mee te maken en is ten einde raad.
Ze woont in Essen, een klein plaatsje in België net over de grens bij Roosendaal. Het huis is een chaletje dat in een soort van bosgebied ligt.Het Paranormale onderzoek

We kwamen binnen en gelijk hadden we al een vreemd gevoel. Drukkend en een aantal van ons kregen last van hoofdpijn. Het voelden niet fijn aan.
De bewoonster vertelde haar verhaal, wat heel indrukwekkend was. Daarna gingen we het Paranormaal onderzoek starten en liepen we door de woning.

De bewoonster ging zich vreemd gedragen, zoals boeren en hard krijsen. Hier schrokken we van, want dit hadden we nog niet eerder meegemaakt.
De bewoonster zei ook "dit is wat ik bedoel, ze komen bij me in de buurt en laten me dingen doen en zeggen van wat ik niet wil."

Dit was heel heftig om te ervaren. Onderzoekster Wendy probeerde haar rustig te krijgen, dit probeerde zij te doen via haar energie.
Maar Wendy kwam niet tot in de energie van de vrouw doorgedrongen. Het voelde voor Wendy heel naar en negatief aan.
We proberende ook nog contact te krijgen via de apparatuur, maar helaas kregen we dat niet. We kwamen er echt niet door heen.
En daarbij aan ons eigen veiligheid denkend, gingen we dus ook niet verder.

We besloten om "Exorcist Mario" te benaderen. Hij heeft hierin meer ervaring. Binnen 15 minuten was hij gearriveerd.
Al snel zag hij wat er gaande was waarna hij een gesprek is aangegaan met de bewoonster.

Mario en het PA-Team zullen terug gaan om het gehele huis grondig te zuiveren. De bewoonster zelf zal ook gezuiverd worden met speciale kruiden.
Daardoor gaan de negatieve energieën weg, waardoor ze zich beter in haar vel gaat voelen. Dit gaat onderzoekster Wendy aanpakken.
"Exorcist Mario" en de rest van het PA-Team gaan het huis grondig reinigen.De Huiszuivering

We zijn de volgende avond terug gegaan om het huis en de bewoonster goed te gaan reinigen.
We kwamen weer binnen het huis en we voelden meteen weer dat drukkende gevoel. Mario zag meteen waar de negatieve energie zich schuil hield.
Het was soort van een demon. Hij hield zich schuil in de slaapkamer van de bewoonster.

We zetten alles klaar om met de zuivering te beginnen. De tempratuur van de slaapkamer en woonkamer was echt heel verschillend.
In al de hoeken van de kamers zette Mario kaarsen en zout neer. De meeste kaarsen waren rustig, alleen die in de slaapkamer stond die niet!
Die bewogen de hele tijd, dat was duidelijk de plek waar de negatieve entiteit zich schuil hield.

Terwijl de rest bezig was met het klaar maken van de salie en de kruiden, gingen een aantal PA-Team leden proberen contact te krijgen met de negatieve
entiteit in de slaapkamer. Dit is natuurlijk heel anders als de normale entiteiten die we gewend zijn. De K2 EMF-Meter sloeg meteen tot rood uit.
Je voelde zijn aanwezigheid heel sterk aan. We stelden de vraag of hij het apparatuur, de K2 EMF-meter, kon laten afgaan en dit werd ook gedaan.
Ineens was het rustig en leek het weg te zijn. Toen besloten we voor ons eigen veiligheid om geen contact meer mee te maken.

Onderzoeker Wendy begon met het reinigen van de bewoonster met de kruiden. Mario had in alle hoeken van de kamer een kristal geplaatst.
Dit houd negatieve energieŽn buiten. Daarna gingen we met het huiszuivering beginnen. Het gehele huis werd onder de salie rook gezet.
Je voelden meteen al het verschil, de negativiteit trok weg en het positieve kwam binnen. Het voelde heel stuk rustiger aan, ook met de bewoonster ging
het beter. Ze moest alleen het laatste beetje zelf gaan loslaten. Daarin werd ze begeleid, dat was vrij heftig om mee te maken.

We liepen nog rond door het huis, het voelden echt veel fijner aan. Ook de apparatuur sloeg niet meer uit, en de kaarsen waren rustig.
We hebben het tot een mooie einde weten te brengen. Met een mooie samenwerking waar we trots op zijn!De conclusie

Bewoonster van het huis is heel erg gevoelig, waardoor ze dingen heel snel aanvoelt en aantrekt.
Ze stond te ver open voor het Paranormale, daarnaast hebben mensen haar vele dingen proberen aan te smeren van: misschien is dat goed voor je of dit
qua het Paranormale. Daarin is ze veel te snel ingegaan waardoor ze te open ging staan. En dat is helemaal niet goed. Zeker niet als je nog zoekende bent.

Haar verleden heeft er ook een deels mee te maken. Daarin is ze dingen nu ook aan het verwerken wat heel moeilijk voor haar is en tijd kost.
Hoe ouder je wordt, hoe meer je er achter komt dat het moeilijk is om de dingen die je zijn overkomen los te laten. En dat onverwerkte zaken er ooit
uit komen en dat was ook hier mede het geval.

Ze is ook met verkeerde spirituele mensen in aanraking gekomen, die een soort vloek hebben opgeroepen. Zo vermelde ze dat aan ons.
Dit kan de oorzak zijn van de negatieve entiteit "Demon" die op haar slaapkamer aanwezig was.
Hij beÔnvloeden haar op een bepaalde manier. Waardoor ze haar zelf soms niet was, en het verleden naar boven trok.

Al bij al was het een heel interessant Paranormaal huisonderzoek. Zoiets heb ik in al die jaren nog niet ervaren.
We willen "Exorcist Mario" en medium "Marjorie" heel erg bedanken. Het was een geweldige samenwerking.Paranormaal Huisonderzoek film van Essen (B)