Paranormale Activiteiten

Paranormaal huisonderzoek Herentals BelgiëHet verslag van het Paranormaal huisonderzoek Herentals (B)

Via de PA-Team Facebookpagina kregen we een interessant verhaal binnen, van een woning in België waar vreemde dingen worden aangevoeld.
Er gebeuren nare dingen die niet leuk zijn, het voelt er totaal niet goed. Er schijnt ook een heel verhaal achter te zitten van wat er zich heeft afgespeeld
in en rondom de woning.

Het PA-Team stelde voor om een Paranormaal huisonderzoek te verrichten. Kijken we contact kunnen krijgen, en deze mensen te helpen zodat de rust terug
keert in huis. En eventueel de entiteit of entiteiten te begeleiden naar het licht.

De bewoners gingen akkoord en waren zelf ook erg benieuwd van wat er nou aanwezig zou kunnen zijn, en waarom.
Ze hadden zelf al een idee, en daarop willen ze graag antwoorden hebben. We waren heel benieuwd wat ons dit keer weer te wachten stond.Het Paranormale onderzoek

Na het interview met de bewoners zijn we het Paranormaal onderzoek gestart.
Medium Maria was blanco voor het onderzoek, zij was niet bij het interview aanwezig. We riepen haar er weer bij en we liepen door het huis waardoor
Medium Maria en de onderzoeksters al veel dingen door kregen.

We werden naar de kelderverdieping geleid, daar zat iets wat onze aandacht trok. Eenmaal in de kelder begonnen we dingen aan te voelen.
We werden aangeraakt, koude windvlagen langs ons heen, er was duidelijk een entiteit aanwezig.

Op een bepaalde punt werd er een schim waargenomen van een man. Deze man zag er niet zo vriendelijk uit.
Hij had een sterke energie bij hem, wat echt niet fijn aanvoelden. Dit kan ook verklaren waarom als de bewoners in de keuken stonden, ze zich niet fijn voelden
op een bepaalde plek. De plek waar de entiteit van de man verschijnt, zit precies boven de keuken.

We proberen contact met deze persoon te krijgen maar dat lukten nog niet. Als we dichterbij wilden komen, dan stootte hij negatieve energie uit.
Waardoor we geen fijn gevoel kregen en op afstand bleven.

Onderzoekster Wendy ging toch proberen om met de Rem-pod bij hem in de buurt te gaan zitten.
We kregen even een signaal. Ze begon vragen te stellen, die hij duidelijk beantwoorden. Ze stelden ook een vraag met hoeveel zijn jullie hier.
Dat kwam uit op 6 totaal. Van die 6 waren onder andere kinderentiteiten. Daar waren vreselijke dingen meegedaan!

Als we vragen stelden over buiten de woning, kregen we hele duidelijke antwoorden. Daar hebben de vreselijke dingen plaats gevonden.
Het werd even te veel voor ons allemaal, dus we gingen even een kleine pauze houden.Buiten de woning

We zijn buiten achter het huis gaan kijken, daar ligt een groot lap grond. De bewoonster liet ons een plek zien waar ze dingen had meegemaakt met haar paard.
We kwamen uit bij een voormalige oude waterput. Hier ging de Rem-pod die onderzoekster Wendy in haar handen had weer af!
Ze stelden vragen van wat ze voelden, en dat was of er iemand hierin was gevallen of expres was in gegooid. Naar enkele vragen bleek dus
duidelijk er een vrouw erin was gegooid, maar later weer eruit was gehaald. Dit was een hele trieste ervaring om door te krijgen.
Ze liet ons duidelijk merken van wat er gebeurd is op de vragen die we stelden.

Medium Maria en onderzoekster Juanita liepen samen rond over het land. Ze kregen ook al bepaalde plekken door van wat niet fijn aanvoelden.
Het lijkt of er iets verborgen is maar daar kwamen we niet precies achter waar het zou kunnen zijn.

Onderzoekster Wendy stond op een andere plek en werd emotioneel.
De vrouw die ze door krijg bij de waterput, die vond het zo moeilijk dat de kinderentiteiten nog steeds aanwezig waren en geen rust gevonden hebben.
Dat liet zij ons duidelijk weten via de Rem-pod aan de hand van de vragen die we stelden.

Dit was een triest moment. Maar daarbij werd wel duidelijk, waarom ze allemaal zo sterk aanwezig waren.
De mannelijke entiteit die we door kregen in de kelderverdieping, die houdt de entiteiten vast. Als we hem zouden kunnen helpen, dan zou de rest ook
zijn rust gaan krijgen. Dat was ons volgende doel. We gingen dus terug naar de kelderverdieping.Kelderverdieping & Naar het licht begeleiden

Terug in de kelderverdieping voelden we gelijk zijn aanwezigheid weer aan. We maakten een EVP Ghost box sessie.
We waren net begonnen en de extra geluidbox voor meer geluid valt uit. Batterijen leeg getrokken. Dat begon al goed.
Verder met de Ghost box kregen we verschillende namen door van die kinderentiteiten.

De mannelijke entiteit bleef op afstand. We vroegen zijn naam via de Ghost box. Zijn naam was: "Hendrik"
Hij werd rustiger en liet ons toe in zijn energie. Medium Maria stelden voor om "Hendrik" en de andere entiteiten naar het licht over te brengen.
Ze gingen in een kring zitten met een kaars in het midden. En ze opende hun energiekring om de entiteiten over te brengen.

Het duurde even, maar uiteindelijk gaf hij zich over en kwam de rust ons tegemoet. De andere entiteiten gingen tegelijk allemaal mee!
De bewoners die mee keken op de achtergrond voelden de rust tegemoet komen. En waren erg blij.De conclusie

Het huis en de omgeving er om heen hebben een groot verleden. Helaas is daar niks over terug te vinden, maar zeker wel aan te voelen als je gevoelig bent.
De entiteiten die aanwezig waren hadden er allemaal mee te maken. De mannelijke entiteit die in kelderverdieping zat, hield de andere entiteiten in
bedwang waardoor ze geen rust konden vinden. De vrouwelijke entiteit bij de waterpunt was boos en wilden haar verhaal delen van wat er is gebeurt met
de kinderen.

Een triest verhaal maar het is een heel indrukwekkend interessant Paranormaal onderzoek geweest. Die we zeker nooit meer zullen vergeten.
Het verleden opzoeken en erachter komen, zal helaas niet gaan. Er is niks bekend over wat er zich heeft afgespeeld in al die jaren.
Dat laten we verder ook rusten, dat is ook het beste voor iedereen.Paranormaal Huisonderzoek film van Herentals (B)