Paranormale Activiteiten

Paranormaal huisonderzoek NibbixwoudHet verhaal van de bewoonster over de gebeurtenissen in haar huis, en haar ervaringen

We wonen hier nu bijna 9 jaar in dit prachtige woonhuis. Deze hebben we zelf laten bouwen.
In ons vorige huis gebeurde ook van alles, Maar in dit huis was het ergst.

Het begon allemaal met een enorme vuurbal in de huiskamer en door het plafond naar boven weg schoot met een behoorlijke klap.
Vanaf dat moment gebeurde er van alles, lampen die van zelf bewogen, geuren in huis soms ook een hele vieze geur.

Mijn man werd iedere nacht wakker met paniek aanvallen, mijn zoon had drie vingerafdrukken op zijn schouder en met een dag trok het weer weg.
Ik zelf had regelmatig krassen op mijn rug, als ik s 'morgens wakker werd. Er werd s 'nachts regelmatig in mijn oor geschreeuwd of harde geluiden gemaakt.
Met drinken inschenken schoot mijn beker weg, en meteen begonnen de lampjes boven de aanrecht te knipperen. Vaak werd er in ons gezicht geblazen.

Het ergste van wat ik heb meegemaakt s 'nachts is dat ik bijna was gestikt en het was net of iemand mijn keel dichtkneep
dit is heel beknopt opgeschreven, maar voor ons werd het te heftig temeer omdat er eigenlijk wel iedere dag een aantal dingen gebeurden.

We besloten om hulp in te schakelen van het PA Team, die ons eventuele bewijzen kunnen leveren en ons huis te reinigen.
We hopen op eventuele antwoorden te krijgen van waarom hij of zei bij ons aanwezig is. En ons huis te laten gereinigd zodat de rust terug keer in ons huis.

Verslag PA Team

Het verslag van het PA Team

Medium Karin van het PA-Team was benaderd door haar tante. Haar tante heeft al jaren lang last van bepaalde energieën in haar huis.
Aparte dingen gebeuren er, zoals onverklaarbare geluiden, vreemde waarnemingen en stemmen die worden gehoord. Ze heeft geen fijn gevoel in de woning.

Medium Karin heeft vervolgens een bezoekje gebracht om te kijken van wat er gaande was. Dit voelde nogal heftig aan.
Ze besloot daarom het PA-Team erbij te halen om gezamenlijk dingen te kunnen vaststellen en het huis te reinigingen.

Drie leden van het PA-Team gingen richting het noorden, naar het plaatsje Nibbixwoud.

Het Paranormaal onderzoek

We gingen eerst een interview afleggen met de bewoners. Zo weten we precies wat er gaande is in het huis en waar we mee aan de slag kunnen gaan.
De bewoners vertelden een nogal heftig verhaal.

Na het interview gingen we richting de bovenverdieping, naar de slaapkamer van de bewoners.
In deze slaapkamer gebeuren volgens de bewoners vele vreemde dingen en wordt er regelmatig iets eigenaardigs waargenomen.

Toen we de slaapkamer ingingen, voelden we een koude waas. Het voelde niet prettig aan.
Al snel kreeg ons medium Karin een vrouwelijk persoon door. Deze persoon wilde al heel snel naar het licht begeleid worden. Dat deden we dan ook meteen.
Het was meteen een stuk aangenamer in de slaapkamer en kregen we verder geen contact meer. Het was er rustig...De Zolderverdieping

Op de zolderverdieping hebben de bewoners vreemde geluiden gehoord, zoals voetstappen en gestommel.
We gingen op zolder EVP sessies maken met de EVP Ghost box. De EMF-meters stonden hierbij ook aan om contact te krijgen.

Ons medium Karin kreeg verschillende dingen door over de Tweede Wereldoorlog. O.a. mensen die door Duitsers zijn meegenomen.
Op dat moment kregen we op onze EVP Ghost box een Duitse gebedszender. Heel erg vreemd! De Ghost box scande niet meer door en bleef telkens op
die zender staan...

Medium Karin kreeg contact met een ene Harry. Hij was niet blij dat er mensen op deze plaats woonden.
Hij gaf toe dat hij degene was die aandacht zocht en liet merken er niet mee eens te zijn. Dat verklaarde veel van wat de bewoners meemaakten in huis.

We gingen nog een EVP Ghost box sessie doen. We kregen hierbij een aantal stemmen te horen. Sommige waren moeilijk verstaanbaar.
Er werd vaak geroepen dat we weg moesten gaan en ze vroegen waarom we hier aanwezig waren. Blijkbaar waren we niet echt welkom...

Na enig moment wilde Harry, de persoon die medium Karin doorkreeg, naar het licht begeleid worden. Hij was rustig en legde zich erbij neer.
Karin begeleidde hem naar het licht via haar energie. Al snel voelde het rustiger aan en waren we klaar op de zolderverdieping.De Gang

In de gang, bij de voordeur, was een klein meisje aanwezig van een jaar of vier. Ze wilde ook graag geholpen worden om over te gaan naar het licht.
Medium Karin begeleidde ook haar naar het licht. Al snel ging ze over...

Het Paranormaal onderzoek was hierna afgerond en vervolgens gingen we het huis reinigen met saliewierook om de rest van de energieën weg te halen.Conclusie

Verschillende entiteiten die aanwezig waren, hadden te maken met de TweedeWereldoorlog.
En er was een entiteit die vast zat op deze plaats en het niet fijn vond dat er andere mensen woonden. Hij probeerde dat duidelijk te maken.
Dat verklaart de klachten in huis.

Een aantal entiteiten zochten hulp om over te gaan naar het licht. Die gingen heel snel over toen medium Karin ze begeleidde.

Het was een heel interessant Paranormaal huisonderzoek, met verschillende verhalen die aan het huis verbonden zijn.
Helaas hebben we weinig contact gehad met onze meetinstrumenten. Met de EVP Ghost box hebben we wel een aantal mooie dingen kunnen vastleggen.

Resultaten van het Paranormaal onderzoek

Voor de foto's en EVP opnames van het Paranormaal huisonderzoek Klik op de link.
(De Resultaten)