Paranormale Activiteiten

Paranormaal huisonderzoek NoordwijkHet verslag van het Paranormaal huisonderzoek Noordwijk

Het PA-Team ging richting het mooie Noordwijk. Dit omdat onderzoekster Wendy van het PA-Team hier een vriendin heeft, die last heeft van
Paranormale activiteiten. Zowel in huis als buiten huis. Ze willen graag een Paranormaal onderzoek laten uitvoeren met reiniging, om er achter te komen om wat
voor aanwezigheid het gaat. We waren allemaal heel erg benieuwd wat ons dit keer weer te wachten stond. Na wat shots gemaakt te hebben van de mooie kust in
Noordwijk, gingen we richting de woning.Het Paranormale onderzoek

We kwamen aan bij de woning en met binnenkomst voelden we een drukkend gevoel. Het gevoel van aanwezigheid was duidelijk te merken.
We besloten om eerst een interview te doen met de bewoners van het huis. Medium Karin, en onderzoekster Juanita waren hierbij niet aanwezig.
Zij blijven blanco voor het Paranormaal onderzoek en krijgen geen informatie mee van wat er zich afspeelt in huis.

Na het interview gingen we richting de zolderverdieping, de slaapkamer van hun dochtertje. We kwamen op die kamer en een heel drukkend gevoel kwam ons
tegemoet. Het voelde niet fijn aan, sommigen van het PA-Team kregen zelfs last van hoofdpijn.

Medium Karin kreeg verschillende entiteiten door, zo ook een naam. We vroegen of diegene aanwezig was, helaas kregen we daarop geen antwoord.
Ineens ging de Rem-pod af die onderzoekster Wendy in haar handen vast had. Uit antwoord op onze vragen bleek het een kindje te zijn.

Het was het ongeboren zoontje van de man des huizes. Hij speelde in het huis en was heel sterk aanwezig.
Hij vond de Rem-pod zeer interessant om mee te communiceren. We vermelden de naam die hij eigenlijk zou krijgen in zijn leven, de naam "Jeffrey".
Daarop kregen we een hele duidelijke bevestiging.

We stel de vraag met hoeveel entiteiten ze waren. Dat kwam uit op zeven totaal, waarvan één daarvan negatief overkwam.
Die de geluiden veroorzaakte en de negatieve energie uitstraalde naar de bewoonster. Medium Karin kreeg de naam "Wim" door. Dat was zijn naam en werd
duidelijk weer bevestigd.

Entiteit Wim kwam in contact met ons. Hij kwam in het begin heel irritant en verwarrend over bij ons, maar uit eindelijk wilde hij zijn rust.
Hij zag de bewoonster aan voor zijn vrouw, zij leek op haar. Entiteit Wim was al jaren aanwezig, hij gaf aan tussen 45 en 50 jaar. Dat is een hele lange tijd.

We besloten om nog een EVP sessie te verrichten met de Ghost box. Om te kijken of de andere entiteiten met ons via deze manier wilden communiceren.
We kregen wel iets te horen, maar soms ging het te vlug. We kregen verder daarop geen duidelijke antwoorden op de vragen die we stelden.

Naar een korte pauze gingen we een verdieping lager. Om de slaapkamer van de bewoners te onderzoeken.
De bewoonster voelt dat er 's nachts iemand bij hun op bed komt zitten. Medium Karin probeerde contact te maken, het leek rustig en stil te blijven.
Tot dat we contact kregen via de Rem-pod. Het was het zoontje, "Jeffrey", weer. Hij kwam weer even communiceren. Hij vertelde 's nachts soms bij de
bewoners in bed te stappen, lekker tegen pappa aan. Maar als snel was hij weer weg.

Medium Karin kreeg een naam door, de naam "Gerwin" Toen ze dat vermelden, ging de Rem-pod weer heel sterk af!
Hij was heel duidelijk aanwezig, de vragen die we stelden werden op een mooie manier beantwoord. Het was echt een hele mooie duidelijke communicatie
met entiteit Gerwin. "Gerwin" gaf aan dat iedereen stond te popelen om naar het licht te gaan.

We besloten om hierna alle entiteiten naar het licht te begeleiden. De twee entiteiten die sterk aanwezig waren, hielpen de andere mee om over te gaan.
Alleen de jongen "Jeffrey", blijft voorlopig nog aanwezig. Hij is verder niemand tot last.De conclusie

De bewoonster is heel gevoelig waardoor ze op een bepaalde manier entiteiten aantrekt. We noemen het ook wel, soort van een magneet.
Ze moeten leren om het af te sluiten wanneer het nodig is. Daarbij krijgt ze nog tips van ons, hoe ze dat beste kan doen.

De zeven entiteiten die aanwezig waren, waren twee ervan heel sterk. Beiden hadden ze interesse in de bewoonster en beide met hun eigen redenen.
Voornamelijk dat ze graag door wilde naar hun geliefde. Ze konden nu eindelijk loslaten en zijn verder gegaan.

Natuurlijk de mooie aanwezigheid "Jeffrey". Hij is verbonden met de man des huizes. Zijn aanwezigheid is soms aan te voelen en te horen.
Zijn aanwezigheid voelt goed en hij zal zelf bepalen wanneer hij overgaat.Paranormaal Huisonderzoek film van Noordwijk