Paranormale Activiteiten

Paranormaal Huisonderzoek RockanjeHet verslag van het PA-Team

Het PA-Team was opnieuw benaderd door het gezin uit Oostvoorne waar we in 2015 al eerder waren.
Ze wonen nu tijdelijk in de woning van de overleden moeder van bewoner William. Ze willen dit huis misschien gaan overnemen om daar definitief te gaan wonen.

Maar sinds ze hier tijdelijk wonen, gebeuren er onverklaarbare dingen in huis. De bewoners voelen zich snel moe en geïrriteerd.
Ook misplaatsen zij hun spullen. Er hangt een nare sfeer die door de bewoners wordt opgepikt. Ook zien zij orb's en schimmen.
Het dochtertje die paranormaal gevoelig is, ziet en hoort dit ook. Ze willen de nare sfeer graag uit huis en de rust laten wederkeren.

Ze hebben daarom wederom met het PA-Team contact opgenomen om een huisonderzoek met reiniging te laten doen.
Zodat ze, als ze besluiten het huis over te nemen, er met een gerust hart kunnen wonen.Het Paranormaal onderzoek

Na het interview zijn we het Paranormaal onderzoek gestart. We zijn in twee groepjes gaan werken omdat het huis niet al te groot is.
Eerst gingenmedium Maria en twee onderzoekers naar boven.

Al snel kreeg medium Maria verschillende namen door, sommigen die bekend waren bij de bewoners en sommige absoluut niet.
Ze kreeg ook veel door over de overleden familieleden, zoals de overleden moeder van bewoner William en zijn vader kwam ook nog even door.
Dat waren natuurlijk emotionele momenten.

In de slaapkamer waar we stonden voelden we een flink verschil van temperatuur. Met name koude windvlagen die langs ons heen gingen.
De rem-pod die Senior onderzoekster Wendy in haar hand vasthad, ging ook een aantal keren af.
Het bleef echter op afstand en het kwam niet dichter bij helaas.

We besloten om van groep te wisselen, en medium Cindy met twee onderzoekers naar boven te laten gaan.
Zij wilden al gelijk naar de andere slaapkamer, want daar werd ze naar toe getrokken. Ook medium Cindy kreeg het een en ander door, vooral
ook vele namen waarvan sommigen overheen kwamen van wat medium Maria doorkreeg. Dat waren weer mooie bevestigingen.

We hoorden ineens een deur die dicht ging boven. Benieuwd of dat terug horen is op camerabeelden. Ook medium Cindy kreeg de
overleden familie leden van bewoner William door. Zijn moeder en vader zijn vrij sterk aanwezig, maar als bescherming.

We gingen naar de andere slaapkamer waar we met medium Maria al geweest waren.
We horen ineens een soort kinderstemmetje van een meisje vanuit de gang, waarbij de K2 EMF-meter die op de grond lag ook afging.
We stelden vragen of er een meisje aanwezig was die contact wilden maken.

De rem-pod die Teamleider Maarten in zijn hand vast had ging af. Er werd gecommuniceerd met het meisje die de vragen mooi beantwoordde.
Ze is de ongeboren ziel van het dochtertje van de bewoonster van het huis. Eigenlijk zou dat het oudere zusje van hun dochtertje zijn geweest.
Ook dat was weer even emotionele ervaring. We hebben bij een eerder onderzoek al eens contact mogen maken met het meisje.

Na een korte pauze gingen we terug naar boven, medium Cindy werd toen bijna van de trap geduwd!
We besloten om een EVP ghost box sessie te verrichten. Kijken of we zo meer antwoorden of namen zouden doorkrijgen.
Er werd wel het een en ander geroepen door verschillende stemmen. We zijn benieuwd met het beluisteren van wat er precies vermeld wordt.

We beŽindigen de EVP ghost box sessie, en besloten een stilte sessie te doen. We hoorde iets op de trap omhoogkomen, dit voelde niet fijn aan.
Het was zeker geen fijne energie. Het wilde de slaapkamer binnen komen van waar wij bezig waren, dit merkte Teamleider Maarten aan.
Hij voelde een enorme kou en tintelingen door zijn lichaam gaan, en medium Maria zag dat er een zwarte hand op zijn schouder werd gelegd.
Dat was een mooie bevestiging.

Vervolgens hebben we de green laser grit in het trapgat neergezet met een infraroodcamera erop gericht.
Misschien dat we de entiteit op die manier konden vastleggen. Helaas bleef het rustig, op de K2 EMF-meter na die soms uitsloeg.
Dit kan komen door dat er soort van doorloop van een energieveld aanwezig is.

Medium Cindy en Maria besloten om de entiteit die ze op de trap waarnamen naar het licht te begeleiden.
Tijdens deze sessie zagen ze dat er nog meerdere mee over gingen. Medium Cindy zag boven aan de trap de overleden moeder staan van bewoner
William net of ze wilde doorgeven dat het goed is nu.Conclusie

De bewoners zijn heel gevoelig voor het Paranormale, waardoor ze sneller activiteiten aanvoelen. Ze zijn er soms ook te veel mee bezig.
Dat is niet erg maar daardoor ga je veel meer ervaren en waarnemen. Dit zullen ze moeten leren accepteren, maar ook het leren los te laten.

Er is ook heel veel bescherming, zoals de overleden familieleden die lieten merken dat ze aanwezig zijn. Dit is alleen maar goed.
Daar zullen ze verder ook geen last van hebben. Misschien soms van het ongeboren kindje die zich zal laten horen.
Maar ook zij is als bescherming bij hun dochtertje. Het meisje houdt van grapjes maken en zal dit blijven doen in welk huis dan ook. Zij volgt haar familie.

De entiteit die we doorkregen op de trap, die hebben de mediums naar het licht begeleid. Dat was geen fijne energie.
Waar die vandaan komt blijft voor ons ook onbekend.Click! Click! Click! Click!


Onderzoek film RockanjeBekijk ons vorige Paranormaal onderzoek bij deze mensen van het huis in Oostvoorne. Bekijk de pagina: "Huisonderzoek Oostvoorne"