Paranormale Activiteiten

Paranormaal onderzoek voormalige SAMGA Fabriek (B)

Historie SAMGA Fabriek (B)In 1892 werd de firma S.A.M.G.A. (S.A. des Magasins grains d'Anvers) gesticht. Het was een voormalige graanopslag geweest. Ook wel graansilo genoemd.
In 1944 werd het gebouw door een V1-bom vernield. Of er mensen zijn omgekomen, is ons niet bekent.
In de jaren 90 is het complex leeg te komen te staan.Het verslag van het Paranormaal onderzoek voormalige SAMGA Fabriek (B)

Het is al weer het laatste Paranormaal onderzoek van het seizoen 2016. We hadden een zeer interessante locatie die we gingen onderzoeken.
Het voormalige "SAMGA Fabriek" in België. Daar is in de tweede wereld oorlog een "V1 bom" ingeslagen.
Dat maakte het voor ons zeer interessant voor een Paranormaal onderzoek te gaan doen.

Fotograaf onderzoeker Yannick-Thom en Teamleider Maarten zijn samen al eerder wezen verkennen.
Zei voelden toen al vreemde dingen aan op bepaalde plekken. Ook onderzoekster Juanita is samen met Yannick-Thom wezen kijken.
Ook zij heeft vreemde dingen ervaren in het voormalige "SAMGA Fabriek".

Naar het verkennen van het voormalige "SAMGA fabriek" en shots gemaakt te hebben, gingen we het paranormaal onderzoek starten.
We kregen meteen al signalen via de K2 EMF-meters. We voelde ook kauwde windvlagen om ons heen.
Het leek erop dat we in een soort van een energieveld stonden.

Bij onderzoekster Junaita sloeg de K2 EMF-meter helemaal uit!. Dat was vreemd, ze voelde zich ook anders vermelden ze.
Ook de Rem-pod sloeg een aantal keren uit, er was duidelijk iets bij ons aanwezig.

We gingen een verdieping lager en daar werd het helemaal heftig!. We hoorden vreemde geluiden, en werden "zwarte schimmen" waargenomen achter in
het voormalige "SAMGA fabriek". Onderzoekster Wendy liep er heen schrok van een zwarte schim verschijning die haar kant op kwam.
We liepen met ze alle die kant op om te gaan kijken. Maar het was ook ineens weer weg. Ze bleven helaas op afstand.

Onderzoekster Juanita gedroeg zich vreemd. Het leek of er een entiteit met haar mee liep die haar deed begeleiden.
Ze ontwijkt steeds de groep, en liep steeds de andere kant uit. Ze vermelde ook dat we geen kans hadden om contacten te krijgen.
Omdat de entiteiten op afstand bleven. Ze lachte ons uit. Dat was niet haar eigen lach, het leek op een kinderlach wat heel erg vreemd was.

We besloten weer om een verdieping lager te gaan. Helaas ook hier kregen we geen contact.
We gingen richting de kelderverdieping waar we tijdens ons verkenning vreemde dingen werden aangevoeld. De K2 EMF-meters gingen aan en de Rem-pod.
Helaas sloegen ze niet uit. We deden nog een EVP Ghostbox sessie, daarin kregen we aantal keren stemmen door. Daar bleef het helaas bij.

Waar we ons zorgen over maakte was over onderzoekster Juanita. Zij bleef in die trans en ons de hele tijd ontwijken.
Onderzoekster Wendy kwam met snoepjes aan, de reactie van onderzoekster Juanita was heel apart!. Het was echt een klein meisje die blij was dat ze
een snoepje kreeg. We moesten er om lachen, maar toch maakten het ons wel zorgen. Wat we ook deden, we konden niet tot haar door dringen.

We besloten om het Paranormaal onderzoek te beëindigen. We gingen richtingen de uitgang, maar we moesten nog aantal trappen omlaag.
Onderzoekster Juanita ging razend snel de trappen af. Dat was geen normaal gedrag.

Onderzoeker Yannick-Thom en onderzoekster Wendy gingen er snel achter haar aan.
Eenmaal buiten zag onderzoekster Wendy een schim van een klein meisje gillend wegrennen. Op dat moment was onderzoekster Juanita
haar zelf weer. Alles kwam op zijn plaats van wat zich afspeelde tijdens het Paranormaal onderzoek.
Dit was echt heel interessant om mee te maken, natuurlijk voor onderzoekster Juanita wat minder. Het was uiteindelijk allemaal goed gekomen.

Het was een zeer interessante onderzoek die we gedaan hebben bij het voormalige "SAMGA fabriek".Eigenlijk hebben we toch weer een entiteit
weten te helpen, al was het niet op een manier hoe we het meestal doen. Het was weer een geslaagd Paranormaal onderzoek.Conclusie

Het conclusie van het Paranormaal onderzoek, is dat de entiteiten op afstand bleven. En dat onderzoekster Juanita van het begin af aan werd
begeleid door een entiteit. Daar kwamen we later die avond achter om wat voor entiteit het ging. Dat was een klein meisje die vast zat in het gebouw
die graag eruit begeleid wilden worden. Zij had zicht daarom verbonden aan onderzoekster Juanita.En dat verklaarde Juanita haar vreemde gedrag.

Resultaten van het Paranormaal onderzoek

Voor de foto's en film opnames van het paranormaal onderzoek. Klik op de link.
(De Resultaten)