Paranormale Activiteiten

Paranormaal onderzoek Textielfabriek A (B)

Verslag Paranormaal onderzoek Textielfabriek A (B)Het Textielfabriek werd gebouw in 1922. Het was een familiebedrijf, die van oud naar jong werd overgedragen.
In 2001 sloot het zijn deuren, omdat ze failliet werden verklaard. Wat natuurlijk heel zonden is.

Naar die tijd staat het fabriek er verlaten verwaarloost bij.Er zijn hier verschillende dingen gebeurd zoals, uitslaande branden, en er gaat verhaal rond
over een misdrijf "moord". En nog meer diverse ongure zaken
. We zijn heel benieuwd met het Paranormaal onderzoek die we daar gaan verrichten.

Bij ons eerste bezoek in 2015 hoorden wel al vele geluiden en voelden we dingen aan. Zo hoorden we ook verschillende keren een vrouwenstem.
Omdat we toentertijd al een onderzoek ervoor gedaan hadden op een andere locatie, konden we de Textielfabriek niet meer grondig onderzoeken.
Onze energie was al ver leeg getrokken.

Aangezien de Textielfabriek gesloopt gaat worden dit jaar, wilde we graag de entiteiten gaan helpen. Dit zodat ze de rust krijgen.
Dat was het doel van ons onderzoek. We gingen ging met een aantal PA-Team leden richting België, Oost-Vlaanderen.
We waren allemaal erg benieuwd wat ons te wachten stond.Het Paranormaal onderzoek

We kwamen aan bij de Textielfabriek en liepen over het terrein. We voelden ons al snel bekeken en niet op ons gemak.
Dit was nog buiten, binnen waren we nog niet geweest. Al snel werden er schimmen waargenomen en geluiden gehoord die vanuit binnen kwamen.
Dat maakten het voor ons interessant, maar het voelde daarentegen ook niet fijn. Alsof je de hele tijd op je hoede was en achterom moest kijken.

We gingen naar binnen en al snel werd de sfeer heel anders. Een drukkend gevoel, geluiden om ons heen, stemmen die waargenomen werden.
Het was heftig! We zetten het materiaal aan, de rem-pod, de K2 EMF-meter en de voice recorder. We waren erg benieuwd of we contact zouden gaan krijgen.

Medium Cindy voelden dat er twee personen aanwezig waren, een vrouw en een man. Ze maakten een aantal foto's.
Hier waren vreemde verschijningen op te zien. Voornamelijk waren er energievelden op te zien.
En de meters sloegen een aantal keren uit, zoals de rem-pod die onderzoekster Wendy in haar handen vast had. Dit was helaas voor korte duur.

We gingen verder naar de bovenverdieping en liepen door de Textielfabriek heen. Sommige plekken was het rustig en voelde het fijner aan.
Daar gebeurden ook helemaal niks. Tot dat we in de ruimte kwamen die boven de plek zat waar het zo heftig was. Daar ging de rem-pod weer af.
We probeerden contact te maken door vragen te stellen, we kregen daarop een aantal keer een antwoord.

Onderzoekster Wendy vermelde aan de entiteiten, dat de fabriek binnenkort gesloopt zou gaan worden en dat ze het beste weg konden gaan.
Dit verandert ineens de sfeer. Het was rustig en we voelden niks meer aan. Medium Cindy voelden ook niks meer en ze kreeg ook niks meer door.

We hadden ook een heel apart gevoel. Het leek alsof we uren en uren bezig waren geweest en of we uren geslapen hadden.
Dat was natuurlijk helemaal niet. Zo een gevoel hadden we en er gebeurde verder helemaal niks meer.
Op de plek waar het in het begin heftig was, was het ook rustig. Het lijkt er op dat ze toch een of andere manier zijn weggegaan.

Het was nog vroeg dus we besloten om nog een locatie te gaan bezoeken. Een oude voormalige Boerderij uit 1800/1900 .Conclusie

Textielfabriek A hadden we gehoopt om de entiteiten, vooral het vermoorde meisje te helpen om over te gaan.
Helaas bleef het bij een aantal mooie waarnemingen. Maar toch denken we dat ze uit zich zelf zijn weggegaan, toen we vermelde dat het fabriek binnenkort
gesloopt zou gaan worden.Het was toen zo rustig. Geen geluiden van stemmen, of voetstappen, helemaal geen waarnemingen meer.
Het voelde veel fijner aan dan toen we aankwamen. Dus we hopen dat ze hun rust hebben gevonden.

Paranormaal onderzoek Boerderij Tapioca Farm (B)

Het verslag van Boerderij Tapioca Farm (B)We kwamen aan bij onze tweede locatie. Als eerste gingen we op verkenning uit, dat was interessant. Een kleine boerderijtje met een aantal spulletjes er nog in.
Er waren twee plekken die ons aandacht trokken, de woonkamer en de eetkamer. We besloten om in de eetkamer een sessie te gaan verrichten.

Medium Cindy kreeg al het een en ander door en er werden koude windvlagen aangevoeld. Dat is wel heel apart, want we dachten eerst dat er niks aanwezig
zou zijn. Want je komt er blanco in en je weet niks van wat er gebeurd zou kunnen zijn.

Tijdens de sessie werd het ineens heftiger. De K2 EMF-meter sloeg naar rood en we kregen contact. Medium Cindy kreeg twee broers door, die hier eventueel
gewoond hebben. Ze waren heel sterk aanwezig. Op de vragen die we stelden, werd er duidelijk geantwoord via de K2 EMF-meter.
Dat was echt heel mooi om mee te maken.

We vroegen of ze geholpen wilden worden, zodat ze hun rust krijgen. Daarop reageerde ze heel duidelijk. Dit wilde ze graag.
We maakten een lichtbron met kaarsen. En medium Cindy en onderzoekster Wendy begeleidde ze naar het licht.
We kregen nog twee signaaltjes en toen was het stil. Dat was een hele mooie ervaring!Conclusie

Boerderijtje Tapioca Farm dachten we eerst van, het valt wel mee. We voelden weinig tot niks aan.
Tot dat we contact probeerde te maken en we de twee broers door kregen die er gewoond zouden hebben.

We vonden het heel mooi om deze twee entiteiten te hebben kunnen helpen. Al zaten ze niet echt vast, maar het is beter dat ze de rust krijgen die ze verdienen.
En dingen los te laten van het verleden. Het waren twee geslaagde mooie Paranormale onderzoeken die we weer verricht hebben.
Het was anders verlopen als gepland, maar toch weer mooie hulp mogen verrichten.

Resultaten van beide Paranormale onderzoeken

Voor de foto's en EVP en film opnames van het paranormale onderzoek klik op de link.
(De Resultaten)