Paranormale Activiteiten

Paranormaal onderzoek Villa Viron (B)Het PA-Team had een mooie locatie op de planning staan om te gaan onderzoeken. Het was in Frankrijk, net over de Belgische grens.
Helaas konden wij bij aankomst deze locatie niet betreden. Maar gelukkig hadden we nog een tweede locatie op de planning.
Dit was in België en lag op de terugweg op de route.

Villa de Viron uit 1925, een grote villa met een aparte geschiedenis achter zich. Zeer interessante locatie om te zien en zeker bij aankomst indrukkwekkend.
Het heeft een haunted uiterlijk, dat maakte het voor ons al erg spannend.

We gingen de villa verkennen. Het is er erg groot met vele kamers en 3 verdiepingen. In sommige kamers stonden nog oude spullen.
Zo stond er in één van de kamers een oude kinderwagen en een wieg en hing er een oude bruidsjurk aan de kast. Dat vonden we toch wel heel
indrukkenwekkend om te zien.Het Paranormaal onderzoek Villa Viron (B)

We besloten om de eerste sessie te doen in de kamer waar die spullen nog op hun plek lagen. We voelden een soort spanning in de lucht hangen.
Dat is meestal een goed teken dat er iets aanwezig is. We zetten de apparatuur aan; de K2 EMF-meter, de Rem-pod en de voice recorder.

We vroegen of er iemand aanwezig was. Het bleef even stillen, maar ineens kregen we een signaal via de Rem-pod door.
Het groene lichtje ging branden. Daarna gingen ze allemaal branden. Het werd heftiger met de activiteiten.

We stelden ook de vraag of het hun spullen waren die hier nog in de villa stonden. Ook daarop kregen we weer een mooie bevestiging.

Ineens was het stil. De spanning was weg en we kregen geen contact meer. Dat was heel vreemd!
We gingen naar de volgende ruimte waar ook nog oude spullen stonden. En weer kregen we dezelfde contacten en werd er met de Rem-pod gespeeld.

De hand van Maarten waarmee hij de Rem-pod vasthield, was ijskoud. Dat is logisch.
Dit komt door de energie van de entiteiten. Hij zette de Rem-pod naast de K2 EMF-meter op een krukje.

Onderzoekerster Petra vroeg of ze ook een keer de K2 EMF-meter konden laten afgaan, maar blijkbaar vonden ze de Rem-pod interessanter.
Lichtjes met geluid... Tja en kinderentiteiten... Dat verklaart veel.

Ook in deze ruimte was het ineens weer erg stil. We voelden niks meer aan en kregen ook geen contact meer.
Het leek erop dat ze heen en weer door de gangen en kamers heen dwaalden. Heel apart was dat.

We gingen terug naar beneden. Daar gingen we de laatste sessie doen. We deden dat midden in de inkomsthal waar alles op uitkomt.
Alle apparatuur ging weer aan en we begonnen met vragen stellen. Er gebeurde weinig tot helemaal niks meer. We voelden ook geen spanning die we op
de bovenverdieping wel toen aanvoelden.

Het was rustig en we besloten om het Paranormaal onderzoekje te beëindigen.
We hadden er een lange rit op zitten en we moesten ook nog een heel stuk terug. Al met al was het een zeer interessant, leuk en geslaagd onderzoekje.Conclusie

Een heel interessante locatie, met hier en daar wel activiteiten aanwezig. Het contact was soms sterk en het speelde met onze apparatuur.
Het leek er ook op dat het ineens werd tegengehouden. Dat ze geen contact meer zochten. Dat was erg vreemd, maar dat gebeurt vaker bij
Paranormale onderzoeken.

De locatie was zeker interessant en indrukkwekkend. Het heeft zijn verleden en zijn activiteiten.Paranormaal onderzoek film Villa Viron

EVP opnames en een foto diashow zijn in de film verwerkt!. Zeer interessante onderzoek met mooie contacten!.