Paranormale Activiteiten

Paranormaal huisonderzoek WassenaarHet verhaal van de bewoonster over de gebeurtenissen in haar huis, en haar ervaringen

In ons gezin met 4 kinderen heeft onze oudste zoon vanaf zijn vierde jaar paranormale ervaringen met een piek rond zijn pubertijd.
Wij hebben hem altijd serieus genomen hem er over laten praten maar niet in het bijzonder aandacht aan besteed.
Vooral rond zijn pubertijd had hij last van "het gevoel" wilde niet meer in zijn kamer slapen.

Zo sliep hij 3 maanden bij ons op de kamer op een matras en is via de badkamer heeft hij ook een tijd geslapen weer op zijn kamer gaan slapen.
Na een verhuizing, voelde hij zich niet op zijn gemak in een guesthouse naast ons woonhuis. In dit huis staan wat fitness apparaten.
Mijn zoon is een fitness sporter maar wilde in dit huis niet meer sporten hij voelde zich niet welkom, en bekeken en waarschuwde vooral zijn familie
dit serieus te nemen en er geen geintje van te maken het was menens volgens hem.

Toen onze hulp in de huishouding met hetzelfde verhaal kwam als mijn zoon, ze durfde er niet schoon te maken en durfde dit niet tegen mij te zeggen, vond
ik dat het tijd werd om hulp in te schakelen in deze voor ons onbekende materie. Zo doende ben ik via betrouwbare kanalen bij medium Maria vd Geld
gekomen, mijn zoon wilde hier niets van weten zolang we alleen naar het huis zouden gaan vond hij het goed zonder hem!! Wij kende Maria niet alleen via mail contact
en zo kwam de dag daar dat ze naar ons huis kwam met haar man.

Mijn zoon erg zwart wit en gesloten van aard trok tot onze verbazing zijn schoenen aan en verwelkomde haar als eerste!!
Hij zag herkenning en wist instinctief dat zij hem zou gaan helpen, voor mij als moeder was dit erg belangrijk want iemand van 21 jaar kun je niet dwingen om zichzelf
open te stellen. Hij deed meteen zijn verhaal aan Maria.

Na een gesprek met ons zijn we naar het huis gelopen en Maria en mijn zoon voelde precies hetzelfde we waren niet welkom (zacht uitgedrukt), mijn zoon ging
zwaarder ademen en het voelde of hij stikte en Maria voelde dit ook heel duidelijk er was veel gebeurd in dit huis of een ander huis maar mijn zoon maakt het
gevoel (negatieve energie) sterker dat was heel duidelijk.

Soort van en uitdrijving bij me zoon viel plaatst, dat was heftig om mee te maken.
Hij schokte heel erg maar lied het gebeuren door Medium Maria haar energie. Dit duurde wel een uur bijna. Daarna was hij heel erg moe.
De andere dag was hij veel rustiger maar hij gaf wel aan dat in het huis nog niet alles weg (negatieve energie,) bij hem zelf wel.
Maria had nog uitleg gegeven over het afsluiten.

We besloten toch om het Ghost hunters PA Team te laten komen, waar Maria als medium ook bij zit om een Paranormaal onderzoek te verrichten met reiniging.
Naar dit gebeuren is mijn zoon die dezelfde avond ook weer in het huis geweest en gaf direct aan dat het zware negatieve niet welkome gevoel weg was.
Sindsdien komt hij weer in het huis en wil er misschien ook gaan wonen in de toekomst.

Verslag PA Team

Het verslag van het PA Team

Medium Maria van het PA-Team was benaderd door een gezin uit Wassenaar dat waarschijnlijk last had van Paranormale activiteiten.
Met name hun oudste zoon, die heel erg gevoelig is voor het paranormale, maakte veel mee.

Naast hun huis hebben ze een soort koetshuis gerenoveerd als woning.In deze woning komt de oudste zoon te wonen en daar heeft hij ook zijn eigen sportruimte.
Hij durft er echter niet te blijven, want hij voelt en ziet heel veel dingen in dit gebouw. Hij voelt zich niet op z'n gemak.
Hij ervaart het gevoel van achtervolgd worden. Hij ziet verder schimmen en hoort ook stemmen.

Medium Maria was uitgenodigd om te kijken wat er precies gaande was. Het was te heftig voor haar alleen.
Ze besloot daarom om het PA-Team voor een grondig onderzoek langs te laten komen.

Het PA-Team is daarom naar Zuid-Holland afgereisd, naar het mooie plaatsje Wassenaar.Het Paranormaal onderzoek

Na wat shots gemaakt te hebben, gingen we het koetshuis binnen. Al snel voelde iedereen een apart gevoel. Het gevoel van spanning.
Het was in ieder geval niet fijn. We besloten eerst het pand wat te verkennen, want het is een vrij groot complex.

Op de bovenste verdieping stelden we een videocamera met de laser grit pent op.
Op die plek worden de meeste dingen gehoord zoals, deuren die open en dicht gaan en bonkgeluiden. Op de eerste verdieping begonnen we dan
ook uiteindelijk met het Paranormaal onderzoek.

Onze mediums Karin en Maria kregen veel door van wat er in het verleden op dit landgoed had afgespeeld. Veel had betrekking op de Tweede Wereldoorlog.
Mensen die een schuilplaats zochten, maar ook veel over de historie van het pand zelf. Ze kregen ook verschillende namen door.
Vooral de naam Gustav kregen ze vaak door.

Een verschil in temperatuur was vaak te voelen evenals koude windvlagen langs ons heen. Boven ons, waar de camera was opgesteld, hoorden we bonkgeluiden.
Het was niet heel duidelijk te horen. Verder hoorden we ook een soort gefluister. We waren uiteraard benieuwd of met de EVP-opnames iets
zou zijn vastgelegd.

Verder hadden we ook nog een aantal EVP Ghost box sessies verricht, met verschillende mooie antwoorden. De naam Gustav werd ook geroepen.
Er waren verschillende entiteiten die contact zochten, maar dat is logisch. Via de Ghost box kunnen ze met ons communiceren.
Tijdens de sessie sloeg de K2 EMF-meter ook een aantal keren aan. We stelden vragen die via de K2 EMF-meter werden beantwoord.

Bij de 2e sessie was de oudste zoon aanwezig. We vroegen of de entiteiten hem met rust gingen laten.
Tijdens de EVP sessie werd er "ja" geroepen en de K2 EMF-meter sloeg ook uit tot rood! Een duidelijk teken dat ze het er mee eens waren.
Dat gaf hem en ons natuurlijk een goed gevoel. We besloten vervolgens het Paranormaal onderzoek te beëindigen. Het was mooi geweest.Conclusie

We hadden genoeg bewijs dat er zeker verschillende energieën aanwezig waren in het koetshuis.
Het heeft veel met de historie van de locatie te maken, zoals gebeurtenissen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog.

De zoon van de bewoners moet ook leren hoe met zijn paranormale gevoelens om te gaan. Het leren accepteren.
Dit heeft natuurlijk tijd nodig.

Uiteindelijk zijn twee entiteiten, waaronder entiteit Gustav, naar het licht gegaan. De mediums hebben ze hierbij begeleid.
Het was daarna een heel stuk aangenamer in het huis.

De zoon van de bewoners ging met de mediums nog een rondje door het huis lopen, om te kijken of er nog plaatsen waren waar hij zich niet fijn voelde.
Hij voelde zich echter overal op z'n gemak. Nergens meer vreemde gevoelens of koude plekken in huis.
Hij bedankte ons enorm en was heel erg blij!

Wij van het PA-Team vonden het een heel interessant en mooi Paranormaal huisonderzoek, met verschillende historische gebeurtenissen die zich
daar hebben afgespeeld.

Resultaten van het Paranormaal onderzoek

Voor de foto's en EVP opnames van het Paranormaal huisonderzoek Klik op de link.
(De Resultaten)