Paranormale Activiteiten

Paranormaal onderzoek ZiekenhuisHet PA-Team had een zeer mooie interessante locatie die ze graag wilde gaan onderzoeken. Een leegstaand Ziekenhuis.
We hebben al eens eerder geprobeerd om het voormalige ziekenhuis te mogen gaan onderzoeken, verschillende keren een verzoek gedaan maar toen
was het nog deels in gebruik.

Een jaar later kregen we als nog toestemming via het architectenbureau. Er ging wel een architect met ons mee tijdens het Paranormaal onderzoek.
Zijn naam was Léon. Bij aankomst kregen we eerst een rondleiding van Léon. Hij liet de ruimtes zien die voor ons beschikbaar waren.
Het Ziekenhuis is erg groot, maar bepaalde ruimtes trokken onze aandacht. Zoals de IC afdeling, de psychiatrische afdeling, Het mortuarium, en de
voormalige kapel.

Paranormaal onderzoek

We kwamen aan bij het voormalige Ziekenhuis en gingen we als eerst wat foto's en shots maken.
We kregen een rondleiding van architect Léon wat heel erg leuk en interessant was. Hier na zijn wij het Paranormaal onderzoek gestart.Mortuarium

Als eerste hebben we onderzoek bij het mortuarium gedaan. We zetten de apparatuur klaar en aan. En ons medium Maria ging zich concentreren.
Er gebeurden nog niet veel alleen werden er emoties aangevoeld.

Medium Maria kreeg een entiteit door die ons de hele tijd al volgde. Het was een mannelijk persoon. Hij maakte zich niet echt kenbaar.
Ze kwam er niet achter of hij bij het Ziekenhuis hoorde of ergens anders vandaan kwam. Hij bleef op een bepaalde afstand.

We gingen verder met het Paranormaal onderzoek want er waren nog meer ruimtes. Maar ook helaas daar kregen we geen contacten. Het bleef stil en rustig.

Ineens hoorde teamleider Maarten en medium Maria een zware mannenstem vanuit de kamer waar we de eerste sessie gedaan hadden.
Ze gingen daar kijken maar er was niemand te zien. We besloten om daar een EVP sessie te doen met de Ghost box.
Helaas heeft dat weinig tot geen resultaten opgeleverd.De kapel

We besloten om naar de voormalige kapel te gaan. Daar hadden we vreemde gevoelens tijdens het verkennen.
We kwamen binnen en hadden onze apparatuur aangezet, zo ook de groene laser grid. We gingen ons concentreren, er werden schimmen waargenomen
en vreemde geluiden gehoord. Je zag ook dat de puntjes van de laser grid onderbroken werden door zwarte schaduwen die snel voorbij kwamen.

We proberen om nog contact te krijgen, maar dat gebeurde helaas niet. Het bleef bij de waarnemingen.
We gingen verder naar de volgende ruimtes om te gaan onderzoeken. Zoals de voormalige IC afdeling.IC afdeling

Hier was zeer interessant, we voelden veel emoties. Senior onderzoeksters Petra en Juanita hadden zich verkleed als verpleegsters.
Dit in de hoop de aanwezige entiteiten te triggeren, door ze iets bekends te laten zien. Mogelijk dat ze op deze manier makkelijker contact zoeken
de verpleegsters zijn er om te helpen, vanuit dit principe.

We stonden met ze alle in een kamer waar medium Maria een drukkend gevoel voelde op haar borst, moeilijk ademend.
Meerdere van het team kregen daar last van. Een benauwd gevoel wat helemaal niet fijn aanvoelden.

Senior onderzoeker Juanita en medium Maria stonden te kijken bij de piepers, deze waren nog aanwezig en aan.
Juanita legde aan medium Maria uit hoe het systeem werk. Zodra er in de kamers alarm wordt gemaakt, komt het kamernummer op de pieper en gaat
er een geluid af.We legden de pieper terug en liepen uit de zuster ruimte. Medium Maria vroeg zich hardop af of er echt niemand was die hulp wilde.
Blijkbaar zat de pieper niet goed, want meteen ging hij af.

Dit is erg vreemd, want er moet fysiek op de bel in de kamer worden gedrukt voor deze het doen.
De pieper bleef af gaan en telkens een andere kamer. Van de kamers aan de linkerkant naar de rechterkant.
Er was duidelijk een entiteit met ons aan het spelen op dat moment. Je voelde duidelijk een aanwezigheid die heen en weer rondliep.

Er was geen spraken van storing ect. Dat hebben we gecontroleerd. Dan zou het een de zelfde kamer zijn Dit was echt van kamer 112 naar kamer 105.
En zo ging het maar verder en verder. Ook pakte Juanita een andere pieper en deze deed hetzelfde.

Twee PA-Team leden, senior onderzoeker Petra en onderzoeker Richard deden samen een EVP sessie via de Ghost box.
Ze kregen contact met twee entiteiten. Hun namen waren, "Ferry" en "Margot" ze waren beide sterk aanwezig op dat moment en bleven een tijdje
communiceren met ze.

We hadden ook weer de groene laser grid geplaatst in de gang van het IC. Daarbij hadden we een aparte camera erbij geplaatst.
Sommigen van ons zagen onderbreking van de puntjes van het lasergordijn. We zijn benieuwd of het ook op beeld te zien is.

Na een enige tijd was het ineens stil. Er gebeurden weinig tot niks meer, zo ook gingen de piepers niet meer af.
En we kregen verder ook geen contacten met de entiteiten die aanwezig waren. We besloten om naar het laatste gedeelte te gaan.
De Psychiatrische afdeling.Psychiatrische afdeling

We kwamen aan bij de psychiatrische afdeling en gingen richting de ISO-cellen. Daar hebben we een sessie verricht, waar we al snel allemaal een
vreemd gevoel bij kregen. Een drukkend benauwd en slaperig worden, nee het voelden niet fijn aan. Senior onderzoekster Juanita verliet de kamer.
Het werd haar te veel van wat ze doorkreeg en aanvoelden.

Naar enige tijd kregen we contact met een entiteit via de Rem-pod die teamleider Maarten in zijn hand hield. Hij beantwoorden de vragen redelijk
goed die we stelden. Het was een mannelijk persoon waar we contact mee hadden. Het contact was helaas voor korte duur, toen wij de Rem-pod op de
grond plaatste was het contact weg.

Teamleider Maarten pakte de Rem-pod weer vast, helaas bleef het contact weg. We besloten om het hier bij te laten en het Paranormaal onderzoek te beëindigen.
Het was een zeer interessante ervaring weer om zo grote locatie te mogen onderzoeken.Paranormaal onderzoek film