Paranormale Activiteiten

Return Paranormaal onderzoek Fort Oelegem (B)Het verslag van het Paranormale onderzoek

Het PA-Team wilde een return Paranormaal onderzoek doen, bij het Fort Oelegem in België.Op deze locatie hadden we in 2012 al een Paranormaal onderzoek
gedaan. Aangezien we toen al mooie contacten kregen en verschillende waarnemingen op foto's te zien waren wilden we graag terug met onze nieuwe apparatuur.
Om te kijken of we nog betere en mooiere contacten zouden kunnen krijgen en vastleggen.Het Paranormaal onderzoek

Na het interview en shots gemaakt te hebben, zijn we het Paranormaal onderzoek gestart. We liepen door verschillende gangen en kamers heen.
We kwamen op een punt waar we de eerste sessie zouden gaan verrichten met de K2 EMF-meter en de Rem-pod. Want hier voelde we een bepaalde energie
aan, we waren heel benieuwd of we met hem of haar in contact konden komen.

Helaas ging het apparatuur niet af. Maar medium Maria en nog iemand van het PA-Team, zagen een zwarte schim weg schieten bij de deuropening!
We probeerde er nog contact mee te maken, maar helaas bleef het op afstand.

We liepen verder en we kwamen in een grootte ruimte waar we ons niet op ons gemak voelden. Medium Maria kreeg hier ook veel door over een persoon die
hier aanwezig zou zijn. Zij werd door hem geleid door de ruimte. Zo werd het ineens heel heftig en er werden licht flitsen waargenomen.
Daarnaast werden er stemmen gehoord en waarnemingen van schimmen gedaan.

We besloten om hier onze tweede sessie te starten met de K2 EMF-meter en de Rem-pod. Al snel kregen we contact met een mannelijk entiteit.
Hij liet ook heel duidelijk zijn aanwezigheid voelen. Onze gastonderzoeker Perry voelde de entiteit aan, het hing ook om hem heen.
Medium Maria heeft hem hierbij geholpen, via haar energie om de entiteit bij hem weg te houden.

We besloten om een EVP ghost box sessie te gaan verrichten. We stelde vragen die matig beantwoord werden.
Er werd wel heel veel om hulp geroepen door verschillende stemmen die we doorkregen. Zo werden ook een aantal vragen beantwoord.

Even later ging ook de Rem-pod weer af, die bij de EVP ghost box stond. Een aantal keren een signaal en weg was het weer.
Ze lieten merken dat ze aanwezig zijn, maar bleven echter alleen op afstand.

We gingen verder en liepen door de gangen, tot dat we op een punt kwamen wat een soort kruising was. Hier gingen we ons derde sessie verrichten.
Senior onderzoekster Wendy probeerde via de Rem-pod weer contact te maken, ze kreeg een aantal keer een signaal maar ook hier bleef het weer op afstand.
Al hoorde we wel vreemde geluiden zoals, voetstappen en stemgeluiden vanuit de andere gangen.

We hadden nog een ruimte die we wilde onderzoeken. Dat was een voormalige kelderverdieping. Senior onderzoekster Wendy probeerde weer via de
Rem-pod contact te maken. Dat kregen we dan ook. We maakte contact met een vrouwelijk persoon. Ze beantwoorden matig de vragen die we stelden.
Na enige tijd zeiden we van, je kan overgaan en neem je rust. Daarop kregen we een hele duidelijk signaal.

Er werd ook weer een zwarte schim waargenomen die tussen de PA-Team leden weggelipte. Maar helaas bleef het op afstand en we besloten om het
Paranormaal onderzoek hierbij te beëindigen. Het waren mooie contacten die we hebben gekregen en natuurlijk weer mooie ervaringen die we erbij
opgedaan hebben.

Bekijk hier ons vorige bezoek in 2012 bij Fort Oelegem: Fort Oelegem 2012
We willen graag weer de medewerkers van Fort Oelegem bedanken voor hun medewerking en gastvrijheid.Onderzoek Film